Välkommen till

PEAK PWR CLUB

Ett lifestyle community där allt och lite till i hälsans tecken finns!

The two coaches are looking happy, healthy, and strong.

Vi presenterar PEAK PWR CLUB

PEAK PWR CLUB är ett lifestyle community där du som club medlem får ta del av en hel värld i hälsans tecken med våra olika kategorier alltifrån nybörjare, gravida, nyblivna mamman och hardcore advance. Vi erbjuder inspiration i köket, träningsplaner i olika kategorier utifrån målsättning och nivå. Som pricken över iet får du även ta del av en kunskapsbank där allt ifrån mini föreläsningar, checklist, dagbok allt samlat i din app (gratis att ladda ner).

Som betalande clubmedlem får du tillgång till din egna profilsida med översikt mot dina mål, träningsplan och kostplan. Du får även ta del av vårt inspirerande club community bland tusentals andra medlemmar som är aktiva att kunna posta inlägg och peppa varandra.

Här finns allt du behöver under ett och samma tak till endast 349 kr i månaden!

Träningspass

Träningspassen som du hittar hos oss passar för alla! Hardcore för dig som är nybörjare eller vill avancera upp. HEY MAMA/PREGGO WORLD för dig som är nybliven mamma eller gravid!

Community
Här får du tillgång till en community där vi peppar, motiverar alla medlemmar. Du som klubbmedlem kan också vara med och peppa!
Inspiration i köket

Inspiration till kosten, här får du olika recept, du kan registrera din kost och räkna ut ditt kaloriintag!

Bli medlem idag för endast 349kr i månaden (ingen bindningstid, endast en månads uppsägningstid).

Anmäl dig här

Vi älskar att hjälpa våra klienter till att utvecklas, vårt mål är att hjälpa dig att må bättre, skapa ett friskare liv och känna att det är hållbart på riktigt.